Bemutató Autók >> Opel Astra


 

 

Astra / Felszereltség/opciók

  Elektronikus MenetstabilizálóPlus (ESP®Plus).

A menetstabilizáló egyszerre akár 3 keréktárcsa irányításába is bele tud avatkozni akár komolyabb alulkormányzás esetén is (amilyet például egy hirtelen kerülés jelent), így a jármű mindvégig irányítható marad.

 

  IDSPlus.

Az IDS®Plus futómű a teljes IDS®-en kívül CDC folyamatos lengéscsillapítószabályozással is fel van szerelve. Ez azt jelenti, hogy az érzékelők folyamatosan ellenőrzik a jármű mozgását és aszerint szabályozzák a felfüggesztést, optimalizálva a vezetést és az úttartást.

 

  6-fokozatú, kézi sebességváltó.

Megrendelhető a dízel- és a Turbo benzinmotorokhoz. Könnyű, precíz, használata egyszerű, és fokozza mind a teljesítményt mind a gazdaságosságot.

 

  Adaptív fényszórók (AFL).

A jármű sebességével és a mozgás irányával állandó összhangban lévő adaptív fényszórók követik a jármű mozgásának irányát, és megvilágítják a jármű előtt az utat, így éjszaka is nyugodtan vezethet, mert biztonságban van.

 

  Aktív fejtámlák.

Hátulról történő ütközéskor az első ülésen található aktív fejtámlák azonnal felfelé és előre mozdulnak, így védik meg a vezetőt és az utast az ostorcsapás-effektustól.

 

  FlexOrganizer® csomag.

Az Astra Caravanba gyárilag beépítik a FlexOrganizer® rendszer rögzítőpontjait. A csomagok rendszerezésére szolgáló FlexOrganizer® sínekből áll, amelyekhez különböző térelosztók, hálók és egyéb tárolók erősíthetők.

  Síkba dönthető első ülés.

Hosszabb tárgyak elhelyezésére, kényelmes munkahelyként, egy laptop vagy tablet PC elhelyezésére egyaránt alkalmas síkba dönthető első ülés rugalmasságot és sokoldalú kihasználhatóságot jelent.

 

  Open&Start®.

Kulcs nélküli rendszer az ajtók és a csomagtérajtó nyitásához. Beszállást követően a vezető egy gomb megnyomásával el tudja indítani az autót.

 

  Ötsebességes Easytronic® MTA sebességváltó.

Az eredeti új Easytronic® a kézi sebességváltás dinamizmusát ötvözi az automata sebességváltás kényelmével. A Start-N funkció automatikusan üresbe teszi az autót, ha indításkor a vezető lenyomja a fékpedált.

 

  Tempomat sebességtartó automatika.

Pontosan tartja a vezető által kiválasztott sebességet, ezzel javítva az üzemanyagfelhasználást is. A gáz- vagy fékpedál megnyomásával ez a funkció bármikor kiiktatható.

 

  Napfénytető.

A szélesre nyitható sötétített napfénytető még kellemesebbé teszi az utazást; csak egy gombnyomás és az autó megtelik friss levegővel. (Csak az ötajtós és a Caravan esetében).

 

  Automata Légkondícionáló Berendezés (AAC).

Az érzékelők folyamatosan érzékelik a belső, a napfényérzékelők pedig a külső hőmérsékletet. Ezek szabályozzák a ventillátort, hogy a kellemes belső hőmérséklet állandó maradjon.

  Twin Audio®.

A fülbe akasztható egyénileg vezérelhető sztereo fejhallgatók segítségével a hátsó ülésen utazók az általuk kiválasztott műsort hallgathatják anélkül, hogy azzal zavarnák az elöl ülőket.

 

  Színes kijelző (CID).

Hogy tudja, mi is történik Ön körül, csak nézzen rá a 6,5"-os kijelzőre, amin minden jól látható. A DVD 90 Navi-hoz alapfelszereltség, a CD 70 Navi-hoz opcionálisan megrendelhető.

 

  Tetőre szerelt DVD-lejátszó.

Ez a 7"-os monitor a drótnélküli fejhallgatókkal és a távirányítóval tökéletes szórakozást biztosít a hátsó ülésen utazóknak. Könnyen felszerelhető és akkumulátorával együtt bármikor kivehető, ha azt a kocsin kívül szeretnénk használni vagy a házba bevinni és rácsatlakoztatni a TV-re.

 

  Ablakfólia és árnyékoló szettek.

Ezek kiválóan illeszkednek a hátsó oldalablakok és a hátsó ablak méretéhez, könnyedén felszerelhetőek és az ablakok letekerésekor is fent lehet őket hagyni.

 

  1. OPC csomag.

Egymásnak teremtve: Astrája és az első spoilereket, hátsó spoilereket, szoknyát és tetőspoilert valamint rendkívüli keréktárcsákat (lásd Astra GTC) tartalmazó 1. OPC csomag valóban egymásnak lettek teremtve. Hasonlóan rendkívüli, egyedi és minden Astra modellhez kapható: a trapézalakú kipufogócső, ami illik a nagy teljesítményű Opel OPC modellek stílusához.

 

  2. OPC csomag.

Az Astra Caravan és az ötajtós Astra sportos kinézetéért a 2. OPC csomag a felelős. Az első spoiler, szoknya, hátsó spoiler és tetőspoiler még akkor is eleganciát és dinamizmust kölcsönöznek a járműnek, amikor az éppen áll, a különböző kinézetű könnyűfém kerekek pedig ezt a dinamizmust menet közben méginkább kihangsúlyozzák. A csomag továbbá bőrborítású, a rádió rátelepített kezelőszerveivel felszerelt OPC kormánykereket és OPC sebességváltó-gombot is tartalmaz.


Hírek
B&Kheer